3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Mangové čatní


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

Mangové čatní

  • 1 čajové lžičky pepře mletého, sečuánského
  • 2 stroužků česneku
  • 10 gramů zázvoru, nakrájeného na tenké plátky
  • 80 gramů cibule, překrojené na poloviny
  • 20 gramů vody
  • 250 gramů třtinového cukru, nerafinovaného
  • 700 gramů manga, zralého, oloupaného, zbaveného pecky, nakrájeného na kusy
  • 120 gramů octa
  • 1 čajová lžička soli, ová lžička soli
  • 1/2 čajová lžička mleté kurkumy
  • 100 gramů rozinek
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. Do mixovací nádoby vložte sečuánský pepř a pražte 6 minut /Varoma/ Counter-clockwise operation /rychlostí 1.

    Potom melte 25 vteřin/rychlostí 10, přendejte do misky a odložte stranou.

    Do mixovací nádoby vložte stroužky česneku a plátky zázvoru a sekejte 2 vteřiny/rychlostí 8; pomocí stěrky seškrábněte suroviny na dno nádoby.

    Přidejte cibuli a sekejte 3 vteřiny/rychlostí 5. Přendejte do mísy a odložte stranou.

    Do mixovací nádoby nalijte vodu a přidejte nerafnovaný třtinový cukr a vařte 5 miniut/100°C/rychlostí 1.

    Přidejte sečuánský pepř, zázvorovo-cibulovou směs, mango, ocet, sůl, kurkumu a rozinky, vařte 45 min/100°C/rychlostí 1.

    Na víko mixovací nádoby vložte místo odměrky varný košík.

    Sejměte varný košík a vložte odměrku, míchejte 10 vteřin/rychlostí 4.

    Nalijte do 2 teplých vypláchnutých zavařovacích sklenic se šroubovacími víčky a ihned zavřete.

    Zavařovací sklenice otočte na 10 minut dnem vzhůru.
  2. Popište zde přípravné kroky receptu
  3. Popište zde přípravné kroky receptu
  4. Popište zde přípravné kroky receptu
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Zajímavý a lákavý recept, už

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 14:00.

    Zajímavý a lákavý recept, už podle fota mám na to chuť Big Smile Big Smile

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,