Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
20 porce/porcí
Mrkvová pomazánka ala bulharka
Suroviny
- 3 kusy mrkev, střední, ostrouhané, nakrájené na větší kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 plechovka rajčatový protlak, malá
- 200 gramů máslo, Měkkého
- 100 gramů pomazánkového másla
- 1 polévková lžíce provensálské koření
- sůl
- pepř
5
Příprava
- Mrkev a česnek vložte do mixovací nádoby a sekejte R 7 30 s.
Pomocí stěrky setřete ze stěn nádoby.
Pak přidejte ostatní suroviny a vše společně rozmixujte R 7/7 vteřin.
Příprava
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Při mixování můžete teplotu nastavit na 37 stupňů.
Rychlost a délku mixování upravíte podle vlastních potřeb.
Dnes jsem ubrala másla a přidala Lučinu s pažitkou - a výsledek výborný odlehčený. 😀
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářObliacutebenaacute zajiacutemavaacute chu
Oblíbená, zajímavá chuť.
Sviacute letniacute pomazaacutenka dneska ji...
Svěží letní pomazánka, dneska ji vyzkouším