3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
  • thumbnail image 4
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Mrkvová pomazánka ala bulharka


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

20 porce/porcí

Mrkvová pomazánka ala bulharka

Suroviny

  • 3 mrkev, Střední, ostrouhané, nakrájené na větší kousky
  • 1 stroužek stroužek česneku
  • 1 rajčatový protlak, Malá konzerva
  • 3/4 máslo, Měkkého
  • 1/2 pomazánkového másla
  • 1 polévková lžíce provensálské koření
  • sůl
  • pepř
5

Příprava

    Příprava
  1. Mrkev a česnek vložte do Closed lid a sekejte R 7 30 s.
    Pomocí stěrky setřete ze stěn nádoby.
    Pak přidejte ostatní suroviny a vše společně rozmixujte R 7 několik sekund.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

- Při mixování můžete teplotu nastavit na 37 stupňů.
Rychlost a délku mixování upravíte podle vlastních potřeb.

- Dnes jsem ubrala másla a přidala Lučinu s pažitkou - a výsledek výborný odlehčený. 😀


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář