3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Vajíčková pomazánka


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

6 porce/porcí

pomazánka

  • 9 kusů vejce, na tvrdo uvařených,studených
  • 1 kus cibule
  • 50 g máslo, pokojové teploty
  • 1 kus taveného sýra, ( 50 g )
  • 2 polévková lžíce hořčice
  • 50 g majonéza
  • 1 čajová lžička sůl
  • 1 čajová lžička pepře
  • 6
    18min
    Doba přípravy 15min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
5

Příprava

    Vajíčková pomazánka
  1. 1.Do mixovací nádoby vložte cibuli rozkrojenou napůl a sekejte na jemno 15 sek. / R / 6


    2.Přidejte vejce a sekejte 10 sek. / R / 6


    3.Přidejte máslo,tavený sýr,horčici,majonézu,sůl,pepř a nasadtě šlehací metličku a šlehejte 30 sek. R / 4

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Metlička
    Metlička
    koupit nyní
  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

ozdobit petrželkou a cherry rajčátkem, výborná na rozpečené bagetce nebo ke kyselé okurce


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Jaacute dala jen 12 liky pepe Jedna lika byla u...

    Vložil Sojka on 23. dubna 2017 - 16:02.

    Já dala jen 1/2 lžičky pepře. Jedna lžička byla už celkem dost. A je lepší nedávat moc velkou cibuli, protože jinak to přebyje chuť vjec. Pomazánka je vyšlehaná hodně do pěny. Je nadýchaná a dobrá, ale kdo má rád vajíčka na hrubo, tak je lepší tam nedávat metličku. Jinak super

    Sojka

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • výborná vajíčková klasika

    Vložil yvonaj on 1. prosince 2013 - 11:30.

    výborná vajíčková klasika

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • klasika

    Vložil mencikovamarta on 30. listopadu 2013 - 22:29.

    klasika

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Fajn recept, podobný jsem už

    Vložil Jan Stříbrný on 30. listopadu 2013 - 00:28.

    Fajn recept, podobný jsem už někde četl

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,