thumbnail image 1
thumbnail image 2
thumbnail image 1 thumbnail image 2
Doba přípravy
10min
Celkový čas
30min
porce/procí
20 plátek/plátky
Úroveň
--

Ingredience & Porce

  • 3 jablko, (asi 250 g)
  • 4 vejce
  • 180 g cukr, krystal
  • 6-8 lžic polohrubé mouky
  • 1 sáček skořicového cukru(dle chuti)

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní

Sdílet svoji aktivitu

Dnes vařím toto

Příprava

  1. Jablka zbavíme jadřinců a nasekáme v TM R4, pak vyklopíme na plech vyložený pečícím papírem a rozetřeme po celém plechu, posypeme skořicovým cukrem,Do čistého TM vložíme šlehací metlu a rozklepneme celá vejce,šleháme R4 asi 1 minutu,při šlehání vsypáváme cukr.Necháme šlehat ještě další minutu R4 a vsypeme polohrubou mouku až se vytvoří hmota světlejší a hustější než byla.Poté vlejeme na jablka posypaná skořicovým cukrem.

    Pečeme na 160-170 st.  horkovzdušné troubě asi 15-20 minut.

    A teď to nejdůležitější....po upečení položíme na těsto vlhkou utěrku, na utěrku dáme další plech a celé obrátíme tak, že nahoře bude plech, v kterém se peklo.Plech sundáme, opatrně sloupneme pečící papír a pomocí vlhké utěrky, která je teď na spodu, motáme roládu.Necháme vychladnout, pocukrujeme a podáváme.

  2. Popište zde přípravné kroky receptu

  3. Popište zde přípravné kroky receptu

  4. Popište zde přípravné kroky receptu

  5. Popište zde přípravné kroky receptu

  6. Popište zde přípravné kroky receptu

  7. Popište zde přípravné kroky receptu

Model Thermomixu ®

  • Appliance TM 21 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 21

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Kategorie receptů:

Vytisknout

Blesková roláda

Vytisknout:

Komentáře

Are you sure to delete this comment ?