3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Děrovaná buchta


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

40 porce/porcí

těsto

  • 450 g polohrubá mouka
  • 270 g cukru krupice
  • 1 vejce
  • 1 kypřicí prášek do pečiva
  • 3 odměrky vlažného mléka
  • 10 polévkových lžic olej

poleva

  • 250 g máslo
  • 250 g cukru krupice
  • 6 polévkových lžic mléko
  • 3 polévkové lžíce kakao, prášek
  • 1 čokoládový pudinkový prášek

ozdoba

  • nasekané oříšky, nebo kokos na posypání
5

Příprava

    těsta
  1. Vše vložíme do nádoby,nasadíme šlehací metlu a šleháme R 4/30-40sec.Těsto dáme na vymaz.a vysyp.plech a pečeme v předem vyhřáté troubě při cca 180°C/30-40minut.Ještě teplé propícháme obrácenou vařečkou.

     
  2. poleva
  3. Do nádoby vložíme všechny suroviny a vaříme  70°C/7minut/R 3-4.

  4. finální úprava
  5. Nalijte na upečený ne zcela vychladlý korpus.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Můžete posypat ořechy, nebo kokosemtmrc_emoticons.-)


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • První pocit je zvláštní, když

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 01:34.

    První pocit je zvláštní, když do krásného korpusu pícháte vařečkou, ale vůbec se toho nebojte... Čim více dírek vytvoříte, tím více důlků plných čokolády budete míttmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Výborné:-)

    Vložil zuzka@dvk.cz on 29. listopadu 2013 - 22:31.

    Výbornétmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Skvělý nápad na buchtu.

    Vložil lussy on 23. listopadu 2013 - 12:21.

    Skvělý nápad na buchtu.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • dobrůtka

    Vložil mencikovamarta on 5. listopadu 2013 - 22:01.

    Cooking 6 dobrůtka

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • jistě dobrůtka

    Vložil yvonaj on 5. listopadu 2013 - 09:18.

    jistě dobrůtka

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,