3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Francouzký vanilkový dezert


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

0 porce/porcí

dezert

  • 100 gramů cukr
  • 500 gramů mléko
  • 6 kusů vejce
  • 1 balíček vanilkový cukr
5

Příprava

    dezert
  1. V mixovací nádobě umeleme 30g cukru na moučku, a to 10 sekund/R10.

    Dejte stranou.

    Mléko, žloutky cukr krupici a van.cukr vařte 7 minut/80°C/R6.

    Vložte do mističek.

    Do čisté nádobyvložte 6 bílků a špetku soli a vařte 6 minut/70°C/R4.

    30 vteřin před koncem přidejte odložený moučkový cukr.
    [/b]

    Tuhý sníh nandat do mističek na krém.
10

Příslušenství, které potřebujete

  • Metlička
    Metlička
    koupit nyní
  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Odměrka
    Odměrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Ozdobte čokoládovou polevou nebo kakaem.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář