3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Jablka se zabaglione z jablečného vína


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

8 porce/porcí

  • 8 jablko, sladkých, oloupaných
  • 15 g citrónová šťáva
  • 400 g voda
  • Zabaglione
  • 2 vejce, (à 60 g)
  • 4 žloutky
  • 100 g cukr, moučka
  • 250 g jablečného vína
  • 8 lístků máta, čerstvá
  • 6
    15min
    Doba přípravy 15min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. Jablka zbavte jaderníků a nakrájejte na osminy.

    Vložte je do Varoma mísy a zakápněte citronovou šťávou.

    Do mixovací nádoby nalijte vodu, umístěte systém Varoma na své místo a vařte v páře 20 min./Varoma/rychlost 1.

    Jablka nechte vychladnout a položte na talíře.

    Vyprázdněte mixovací nádobu.

    Nasaďte metličku.

    Do mixovací nádoby vložte vejce, vaječné žloutky, moučkový cukr a jablečné víno a vařte 9 min./70 °C/rychlost 3.

    Sundejte metličku.

    Jablka přelijte vytvořeným zabaglione, dezert ozdobte čerstvou mátou a ihned podávejte.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Takto lze použít libovolné ovoce.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • výborný recept jak si udělat

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 15:11.

    výborný recept jak si udělat doma italskou kuchyni  tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Snadné, rychlé a ještě to

    Vložil Jan Stříbrný on 27. listopadu 2013 - 14:44.

    Snadné, rychlé a ještě to krásně vypadátmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,