Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
8 porce/porcí
- 8 jablko, sladkých, oloupaných
- 15 g citrónová šťáva
- 400 g voda
- Zabaglione
- 2 vejce, (à 60 g)
- 4 žloutky
- 100 g cukr, moučka
- 250 g jablečného vína
- 8 lístků máta, čerstvá
-
6
15min
Doba přípravy 15minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Jablka zbavte jaderníků a nakrájejte na osminy.
Vložte je do Varoma mísy a zakápněte citronovou šťávou.
Do mixovací nádoby nalijte vodu, umístěte systém Varoma na své místo a vařte v páře 20 min./Varoma/rychlost 1.
Jablka nechte vychladnout a položte na talíře.
Vyprázdněte mixovací nádobu.
Nasaďte metličku.
Do mixovací nádoby vložte vejce, vaječné žloutky, moučkový cukr a jablečné víno a vařte 9 min./70 °C/rychlost 3.
Sundejte metličku.
Jablka přelijte vytvořeným zabaglione, dezert ozdobte čerstvou mátou a ihned podávejte.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Metlička
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní
11
Tip
Takto lze použít libovolné ovoce.
Komentáře
Přidat komentářvýborný recept jak si udělat
výborný recept jak si udělat doma italskou kuchyni
Snadné, rychlé a ještě to
Snadné, rychlé a ještě to krásně vypadá