3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Karamelový puding


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

8 porce/porcí

Karamelový puding

  • 500 gramů mléko
  • 4 kusy vejce, (à 60 g)
  • 130 gramů cukr
  • karamelový sirup, na formu
  • 700 gramů voda
  • 6
    5min
    Doba přípravy 5min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
5

Příprava

  1. Do mixovací nádoby dejte mléko, vejce a cukr a mixujte 10 sek./rychlost 4.




    Nalijte karamel do obdélníkové hliníkové formy nebo formy na pečení a naplňte ji připravenou směsí. Formu zakryjte hliníkovou fólií a navrch dejte papírovou utěrku, aby vsákla vodu.
    Do mixovací nádoby nalijte vodu, umístěte systém Varoma na své místo a vařte v páře 40 min./ Varoma/rychlost 1. Opatrně sundejte hliníkovou fólii a zastrčte dovnitř párátko, abyste vyzkoušeli, jestli ho vytáhnete čisté. Pokud se na párátko nalepí nějaká směs, prodlužte čas vaření ještě o několik minut.
    Nechte 1 hodinu vychladnout a poté vložte alespoň na 1 hodinu do lednice.
    Formu otočte dnem vzhůru na talíř a vyklopte její obsah.
  2. Popište zde přípravné kroky receptu
  3. Popište zde přípravné kroky receptu
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • určitě musím vyzkoušet,věřím

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 15:07.

    určitě musím vyzkoušet,věřím kdyby se přidalo trochu vanilkového sirupu,tak to zjemní celkovou chuť pudinku  Party

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Karamel, ten žádný recept

    Vložil Jan Stříbrný on 27. listopadu 2013 - 14:43.

    Karamel, ten žádný recept nepokazítmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,