3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Piškotová roláda s pařížským krémem


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

6 porce/porcí

Těsto

  • 5 kusů vejce
  • 100 g cukr
  • 100 g pol.mouky

Krém

  • 2 tyčinky ledových kaštanů
  • 2 kusy smetany 33%
5

Příprava

    Těsto
  1. Pomocí šlehací metly ušleháme vejce s cukrem do pěny  5 min/R4, přidáme mouku a zamícháme 20 sek/R 3

    Dáme na pečící papír a pečeme při 250 °C do zrůžovění. Ještě teplé srolujeme a necháme vystydnout. 

  2. Den předem si připravíme krém: ledové kaštany rozdrtíme 5 sek/R7, přilijeme 2 smetany a povaříme 100°C, 6 min, R2 – dáme do druhého dne do lednice. 

    Vyšleháme krém se šlehací metlou 2-3 min/R2-3

    Roládu rozbalíme a potřeme krémem, srolujeme a nazdobíme dle fantazie.

     

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Metlička
    Metlička
    koupit nyní
  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Povrch můžeme posypat čokoládou nasekanou v TM


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář