3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Cizrna na paprice


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

2 porce/porcí

cizrna

  • 120 g suché cizrny
  • 150 g cibule
  • 1 čajová lžička paprika (zelenina)
  • 2 polévkové lžíce olej
  • 1 čajová lžička sůl
  • 100 g pórek, na kolečka
  • 0,5 čajové lžičky majoránky
  • 1,5 dcl smetany
5

Příprava

    cizrna
  1. 1. Cizrnu namočte přes noc do vody. Vodu slijte a povařte ji v půl litru vody s majoránkou na 100°C/R1/20min. se šlehací metlou. Ta je tam pro to aby odebírala suchou cizrnu ode dna a ta se nechytala pod nože. Vodu slijte a 0,25l vývaru si nechte. Cizrnu a metlu vyndejte stranou.

    2. Cibuli posekejte R5/3sec. přidejte papriku,sůl,olej a osmahněte na 100°C/R2/5min bez odměrky.

    3. Přidejte půl množství cizrny a vývar a mixujte na R8/25sec.

    4. Přidejte pórek nakrájený na kolečka, smetanu a zbylou cizrnu a povařte na 100°C/R2/7minCounter-clockwise operation

    5. Na závěr přidejte majoránku a podávejte.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Množství lze zdvojnásobit.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Děkuji za spolupráci. Byli

    Vložil Jan Stříbrný on 12. května 2016 - 20:07.

    Děkuji za spolupráci. Byli jste rychlejší. 

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Dobrý postřeh, děkujeme za

    Vložil Vorwerk vývoj receptů on 12. května 2016 - 13:07.

    Dobrý postřeh, děkujeme za něj.

    Jde o uživatelský recept, za který nezodpovídáme. Nicméně jsme ho upravili - smetana se dává až ke konci. Výsledný pokrm hezky zjemní a zahustí.

    Ještě jednou děkujeme tmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Recept zajímavý, jen chybí

    Vložil zdeny71 on 11. května 2016 - 21:24.

    Recept zajímavý, jen chybí kdy použít smetanu.....

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • To musí být nebezpečně

    Vložil jakubch on 27. ledna 2014 - 10:00.

    To musí být nebezpečně zdravé! tmrc_emoticons.;) Já měl teď cizrnovou pomazánku s česnekem a moc mi chutnala, tak toto taky zkusíme!

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,