Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
- 100 gramů sýr, Parmazán
- 100 gramů cibule
- 35 gramů olej
- 250 gramů rýže, Risotto
- 150 gramů vína bílého, suchého
- 700 gramů zeleninový vývar, horkého
- 20 gramů máslo
-
6
28min
Doba přípravy 28minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Do mixovací nádoby vložte sýr parmazán a sekejte 10 sek./rychlost 10, odložte stranou a umyjte mixovací nádobu.
- Do mixovací nádoby vložte cibuli a sekejte nadrobno 3 sek./rychlost 5.
- Přidejte olej a poduste 3 min./100°C/rychlost 1.
- Přidejte rýži a duste 3 min./100°C/
"Zpětný chod" /rychlost 1.
- Zalejte vínem a promíchejte 5 sek./
"Zpětný chod" /rychlost 2.
- Přidejte horký zeleninový vývar a vařte 22 min./100°C/
"Zpětný chod" /rychlost
"Těsto" , nedávejte odměrku.
- Lehce vmíchejte máslo a 20 g nastrouhaného parmazánu. Ihned podávejte se zbytkem parmazánu.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářKdo ten recept napsal??? S rychlostí přeci...
Kdo ten recept napsal??? S rychlostí
"Těsto" přeci nejde vařit. A u rizota stačí míchat.
Rizoto nikdy neurazí!moc
Rizoto nikdy neurazí!moc dobré.
:)Rizoto bylo ve škole
Mám rád různé chutě
Mám rád různé chutě
Mňamka