Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
10 porce/porcí
Tvarohový chléb
- 20 g psyllium
- 80 g zlaté lněné semeno
- 150 g polotučného tvarohu
- 4 kus vejce
- 5 g sůl
- 4 polévková lžíce směs semínek, např. dýně, slunečnice
- 5 g kypřicí prášek do pečiva, s vinným kamenem
-
6
1h 5min
Doba přípravy 10minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 6
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
-
5
Příprava
- Předehřejte si troubu na 160°C. Do mixovací nádoby nasypte 20g psyllia
- Přidejte 80 g zlatých lněných semínek
- Nasaďte odměrku na víko mixovací nádoby
"Mixování" Mixujte 45 sekund, rychlost 8
- Do mixovací nádoby přidejte 150 g polotučného tvarohu
- 5 g soli
- 5 g kypřícího prášku do pečiva s vinným kamenem
- 4 vejce
- Nasaďte odměrku na víko mixovací nádoby
"Těsto" Míchejte 2 minuty, rychlost 2
- Přidejte směs semínek
"Jemné míchání" míchjte 1 minutu, rychlost 1
- Pomocí sterky vyklopte těsto na hluboký talíř a nechte 2 minuty odpočinout.
- Vytvarujte 2 bochníčky, vložte na plech vyložený pečícím papírem a pečte v troubě 55 minut při teplotě 160°C.
Tvarohový chléb
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář