3 Žádné související obrázky s tímto receptem
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Rybí polévka z filé


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Suroviny:

  • 100 g mrkev
  • 70 g petržele
  • 70 g celer
  • 40 g máslo
  • 8 odměrek vody
  • 1 masox
  • 200 g filé
  • 3 polévkové lžíce zakysaná smetana
  • 3 polévkové lžíce Maizeny
  • 1 čajová lžička vegety
  • 1 čajová lžička sůl
5

Příprava

    Postup:
  1. Zeleninu dejte do nádoby a sekejte R 6, 5 sec. Přidejte máslo a duste R 3, 100°C, 5 min. Přidejte 4 odměrky vody, masox a sůl. Vložte košík do nádoby a dejte do něj filé.
    Vařte R 1-2, 100°C, 10 min.
    Přidejte koření, maizenu a 4 odměrky vody.
    Vařte R 2, 100°C, 5 min.
    Před dovařením přidejte zakysanou smetanu.
    Vyndejte košík a maso vysypte do nádoby. 

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Varný košík
    Varný košík
    koupit nyní
  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Odměrka
    Odměrka
    koupit nyní
11

Tip

Vidličkou filé roztrhejte na kousky před vložením do košíku.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Tento recept je ze sešitkové

    Vložil Jan Stříbrný on 7. prosince 2013 - 14:44.

    Tento recept je ze sešitkové kuchařky TM 31 "Návod na přípravu pokrmů z dietních potravin", která se již neprodává. 

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Zajímavé, ochutnáme

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 20:04.

    Zajímavé, ochutnáme

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,