 
                                            
                                    Doba přípravy
                                5min
                                                                    
                                                            Celkový čas
                                1h 5min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porce/procí
                                
                                     30 
                                     kus/kusů 
                                
                            Úroveň
                                snadný
                            Ingredience & Porce
- 1 kus vejce
- 6 čajových lžiček mléko
- 1 čajová lžička ocet
- 180 g másla hery
- 300 g hladká mouka
- jablky,tvarohem,rozinky či ořechy
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do mixovací nádoby dáme 1 vejce,6lžic mléka,4 lžice octa,špetka soli,180 g hery,300 g hladké mouky. Mixujeme 20 vteřin/ R 4 a ještě hněteme  "Zamknout mixovací nádobu"   1minuta "Zamknout mixovací nádobu"   1minuta "Těsto"  . Těsto necháme 2 dny odležet v chladu.Nakonec naplníme jablky,tvarohem,rozinky či ořechy. "Těsto"  . Těsto necháme 2 dny odležet v chladu.Nakonec naplníme jablky,tvarohem,rozinky či ořechy.
Jablkový závin
Tip
Výborný se šlehačkou.
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné: 
                        
                         
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
píšete dva dny těsto uležet, je to tak správně? nebo překlep, děkuji
Výýýborné
skvělý závin, jistě upeču
Výborný jablkový závin.
Teď to znova čtu. Dva dny odležet?! To nevydržím.
Závin, nebo štrůdl, tak na to já slyším
2 dny uležet? nic pro mě