3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Základní těsto na buchty a koláče


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Základní těsto na buchty a koláče

  • 1 kostka čerstvého droždí
  • 100 g cukru
  • 250 g mléka
  • 500 g mouky, hladké
  • 200 g oleje
  • 2 kusy žloutků
  • 1 vejce
  • špetky soli
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
5

Příprava

    1. Do mixovací nádoby vložte droždí, cukr, mléko a míchejte 1 min./37°C/rychlost 3.
    2. Přidejte ostatní suroviny a míchejte 5 min.//.
    3. Těsto ponechte v mixovací nádobě a nechte kynout asi 20 min.
    4. Na pomoučeném vále tvarujte buchty nebo koláče s různou náplní.
    5. Na vymazaném plechu nechte těsto ještě asi 15 min. dokynout.
    6. Pečte v předem vyhřáté troubě.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Vynikající těsto na povidlové

    Vložil fialodeni on 12. května 2016 - 15:31.

    Vynikající těsto na povidlové buchty!

    Denisa

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Vynikající!!!!!!

    Vložil Reine on 19. května 2014 - 14:32.

    Vynikající!!!!!! Cooking 9 Cooking 1 tmrc_emoticons.p tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • :)děláme stejně a je to super

    Vložil zuzka@dvk.cz on 30. listopadu 2013 - 01:24.

    tmrc_emoticons.)děláme stejně a je to super

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  •  Musím vyzkoušet.  

    Vložil lussy on 29. listopadu 2013 - 21:48.

     Musím vyzkoušet. Party  

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Těsto je povedené, jenom moje

    Vložil IreVo on 24. července 2011 - 11:53.

    Těsto je povedené, jenom moje chyba a lenost, že jsem tam těch ostružin a rybízů nenatrhala víc! Cooking 7

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,