3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Chlupačky s uzeným


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

5 porce/porcí

Suroviny na chlupačky

  • 750 g syrových brambor
  • 350 g hrubá mouka
  • 1 vejce
  • 1 čajová lžička sůl

uzená směs

  • 300 g uzeného masa
  • 2 cibule
  • 1 polévková lžíce sádla

Na ozdobu

  • kyselá okurka
5

Příprava

    Chlupačky
  1. Do nádoby vložte brambory sekejte 8sec.R7. Přidejte ostatní suroviny a promíchejte 30sec./R5 Těsto musí být tak husté, aby noček udržel tvar ve vařící vodě. Nočky zaváříme do vařící osolené vody přes cedník s velkými oky. Po vyplavání ještě vaříme 1-2minuty

  2. Cibule sekneme na nožích R5/5sec. Zasmahneme společně se sádlem a uzeným (nasekaným na R6 asi 5 sec.)na stupeń Varoma, 10minut/R2.  Nakonec smícháme v míse .

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Ozobte kolečky cibule.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Opravdu není potřeba brambory předem uvařit!?...

    Vložil Michaela1985de on 5. června 2019 - 13:03.

    Opravdu není potřeba brambory předem uvařit!?
    Nějak se mi nechce věřít, že to z neuvařených brambor bude fungovat

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Oblíbená rychlovka:-)

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 20:31.

    Oblíbená rychlovkatmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Dobrý nápad, ráda vyzkouším.

    Vložil lussy on 28. listopadu 2013 - 18:30.

    Dobrý nápad, ráda vyzkouším. Osobně bych místo uzeného volila nějakou zeleninu,..ale to jen z důvodu zdravé stravy tmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,