Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
Plněná kapusta s hříbkovou omáčkou
- 10 gramů sušených hříbků
Plněná kapusta
- 1500 gramů vody
- 200 gramů rýže
- 8 kusů velkých listů kapusty, kadeřavé
- 100 gramů cibule, rozčtvrcené
- 500 gramů žampiónů, přepůlených
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička soli
- špetka pepře
Hříbková omáčka
- 1 kostka zeleninového vývaru
- 100 gramů taveného sýra, s houbovou příchutí
- 20 gramů mouky hladké
- 1 polévková lžíce smetany
-
6
1h 40min
Doba přípravy 25minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9Bez masa Dětské jídlo Bez vajec Chuťovka Hlavní chod První hlavní chod Druhý hlavní chod Evropské rakouské belgické brtiské a irské holandské východoevropské francouzské německé italské řecké středomořské polské portugalské španělské skandinávské švýcarské ruské Jarní Podzimní Zimní Halloween Vánoce Brunch Oběd Večeře Přírodní Kreativní Recepty šéfkuchaře Vaření pro velkou rodinu Vaření pro jednotlivce Vaření pro studenty Vaření pro starší osoby Vaření Vaření v páře Vaření v páře s Varomou Zeleninový pokrm Rýžový pokrm Omáčka Děti v kuchyni
5
Příprava
- Sušené hříbky namočte asi an hodinu do vody.
- Do mixovací nádoby nalijte 900 gramů vody, vložte košík, navažte do něho rýži a vařte v páře 12 minut/Varoma/rychlostí 1.
- Vložte listy kapusty do Varoma mísy, umístěte systém Varoma na své místo a blanšírujte 10 minut/Varoma/rychlostí 1.
- Odlože systém Varoma stranou.
- Kapustové listy ve Varoma míse lehce opláchněte pod studenou vodou.
- Sundejte košík a odložte stranou.
- Vyprázdněte mixovací nádobu.
- Do mixovací nádoby vložte ciuli a sekejte 5 sekund/rychlostí 5.
- Přidejte žampiony a sekejte 3 sekundy/rychlostí 4.
- Přidejte máslo a vařte 3 minuty/100°/rychlostí 1.
- Přidejte připřivenou rýži, osolte a opepřete a mixujte 10 sekund/
"Zpětný chod" /rychlostí 4.
- Tuto směs rozdělte do osmi kapustových listů.
- Plněné balíčky kapusty položte do Varoma mísy a na Varoma tácek překrývajícími se konci směrem dolů.
- Do mixovací nádoby nalijte 600 gramů vody, umístěte Varoma systém na své místo a vařte v páře 40 minut/Varoma/
"Vypnout zpětný chod" /rychlostí 1.
- Odložte Varoma systém stranou a šťávu z vaření ponechte v mixovací nádobě.
- Je - li potřeba, přidejte do šťávy z vaření vodu, až do značky 0.5l na mixovací nádobě.
- Do mixovací nádoby vložte okapané hříbky, zeleninovývývar, tavený sýr, mouku a smetanu a vařte 8 minut/100°C/rychlostí 2.
- Míchejte 10 sekund/rychlostí 7.
Plněná kapusta
Hříbková omáčka
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Varoma
koupit nyní -
Varný košík
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Pro hladovce podávejte s pečivem nebo bramborem.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář