3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Chlebová polévka


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

polévka

  • 1 litr voda
  • 150 g žitného chleba
  • 2 odměrky mléka
  • 1 kostka bujón (pro 0,5 l)
  • 1/2 čajové lžičky sůl
  • 1/2 čajové lžičky kmínu
  • 1 vejce
5

Příprava

    Polévka
  1. Chléb sekejte 15sec./R8. Přidejte vše kromě vajíčka. Vařte 10min./90°C/R2. 2 min před koncem přidejte vajíčko.

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Chléb může být jak měkký, tak i tvrdý.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • V neděli jsem ďelala z

    Vložil vrbecka on 25. června 2014 - 21:37.

    V neděli jsem ďelala z celozrnneho žitného a vynikající ! Z 5 lidi nikdo nepoznal,z čeho to je! Výborný!

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Už je tam. Díky za kontrolu.

    Vložil Jan Stříbrný on 22. června 2014 - 15:53.

    Už je tam. tmrc_emoticons.) Díky za kontrolu.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • kde je v  seznamu to vejce?

    Vložil vrbecka on 22. června 2014 - 11:26.

    kde je v  seznamu to vejce?

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • tohle si dělala 6 armáda u

    Vložil lussy on 15. listopadu 2013 - 10:25.

    tohle si dělala 6 armáda u stalingradu místo temomixu vojenská  helma místo bujónu koňské kopyto mléko nahraď sněhem 

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Opravdu neuvěřitelné

    Vložil Jan Stříbrný on 11. listopadu 2013 - 20:41.

    Opravdu neuvěřitelné informace z historie. Můžeme se těšit na nový recept jak vaří kopyta?

    Já bych dal přeci jen přednost vaření v TM. Kdo někdy vařil či chutnal východočeské kyselo, tak se nediví. Chléb je náhrada kvasu t.j. základní suroviny na kyselo. 

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • zvláštní

    Vložil yvonaj on 10. listopadu 2013 - 11:02.

    zvláštní

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,